Vi är Delibake

Vi söker en kvalitetsansvarig

Om tjänsten
I rollen som kvalitetsansvarig på Delibake är du ansvarig för produktsäkerheten samt kvalitet- och miljöledningssystem med allt vad det innebär. Du säkerställer att all produktion i vår fabrik löper på enligt rutiner, lagar och krav ur ett kvalitets-, miljö- och hygienperspektiv.

Tjänsten innebär planering, genomförande och uppföljning av interna och externa revisioner och korrigerande åtgärder. Du har god kunskap om HACCP, branschkrav samt livsmedel- och miljölagstiftning. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår riskbedömningar och orsaksanalyser. Som kvalitetsansvarig är du en stödfunktion och en viktig del i samverkan på företaget. Du är med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Förutom fantastiska kollegor och intressanta arbetsuppgifter får du en chans att vara med på Delibakes resa där de närmaste åren kommer bli väldigt händelserika.

Om Delibake
Delibake är ett industribageri som tillverkar kakor och kondisprodukter.  Företaget ligger strax söder om Örebro. Vi är ett företag som det senaste året haft en mycket spännande resa. Med ”Goda stunder i vardagen” som ledstjärna för Delibake ut den svenska fikatraditionen med klassiska svenska småkakor runt om i världen. Vi ingår i Myrina Invest koncernen och har ett systerbolag, DelMat AB, inom livsmedel. Vi är ett bolag med nära till ledningen, högt engagemang och stora möjligheter. Du kommer kunna vara med och påverka bolagets och din framtid. Vår ambition är att växa och din roll som ansvarig ser vi behöver kompletteras i vår tillväxtresa med ytterligare en kvalitetssamordnare som stödjer dig i vårt kvalitetsarbete.

Vi är ett företag med hög exportandel. Både inom och utom EU.
Delibake är idag certifierade enligt IFS Food och RSPO. Vi arbetar för en ISO 9001-certifiering under Q1 2021.

Om dig
För tjänsten som kvalitetsansvarig söker vi dig med högskoleutbildning inom relevant område. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av ledningssystem, livsmedelslagstiftning, HACCP och andra typer av riskanalyser och har arbetat inom kvalitetsområdet minst ett par år. Har du bageribakgrund eller erfarenhet från liknande roll inom livsmedel är det starkt meriterande. Även kunskap om LEAN ger plus i kanten.

Då rollen innebär att ingå i vårt team är en god förmåga att samarbeta därför en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är lyhörd men också tydlig och stabil i din profession och är trygg med att både ta och genomföra beslut, även om besluten ibland kan vara obekväma. Du känner också igen dig som noggrann, analytisk och strukturerad. Med ett kommunikativt, inspirerande och engagerat sätt får du med dig folk, och kan med hjälp av detta skapa engagemang och involvering hos medarbetare gällande kvalitet, miljö och hygien.

Du ska kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift på både på svenska och engelska.
Du tycker om samarbete, är engagerad och trygg i att ta beslut.
En livskraftig framtid vilar på lönsamhet, välmående medarbetare och fokus på hållbart företagande. Delibake är sedan mars 2020 Hållbarhetsredovisade enligt GRI.

Krav för tjänsten

Meriterande

För att ansöka om tjänsten skriver du till arbeta@delibake.se ange Kvalitetsansvarig i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 14 januari 2021. Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte!

För frågor kontakta vår VD Sara Sjöborg Wik på 070-6586105.

 

Do you prefer english? Click here!