Vi är Delibake

Vi söker en Skiftreperatör/mekaniker

Om tjänsten
I rollen som skiftmekaniker kommer du i huvudsak att arbeta med avhjälpande- och förebyggande underhåll. Du ansvarar för att den mekaniska parken levererar det den skall för produktion och du är ett aktivt stöd till skiftledare i alla produktionsfrågor. Du verkar för att produktionen når sina mål och du ser aktivt till att alla linjerna levererar sitt yttersta.

Om Delibake
Delibake ligger strax söder om Örebro. Förutom fantastiska kollegor och intressanta arbetsuppgifter får du en chans att vara med på Delibakes resa där de närmsta åren kommer bli väldigt händelserika.

Vi är ett företag som det senaste året haft en mycket spännande resa. Med ”Goda stunder i vardagen” som ledstjärna, för Delibake ut den svenska fikatraditionen med klassiska svenska småkakor runt om i världen.

Vi ingår i Myrina Invest koncernen och har ett systerbolag, DelMat AB, inom livsmedel. Vi är ett bolag med nära till ledningen, högt engagemang och stora möjligheter.

Du kommer att medverka i våra ständiga förbättringar där du har en viktig roll och kan påverka mycket. Vi är ett företag med hög exportandel, både inom och utom EU och vi är idag certifierade enligt IFS, RSPO och ISO 9001.

Om dig
För tjänsten som skiftmekaniker söker vi dig med utbildning inom relevant område. Du har kunskap och erfarenhet av underhållsarbete. El behörighet är meriterande. Även kunskap om LEAN ger plus i kanten.

Då rollen innebär att du ingår i vårt team är en god förmåga att samarbeta därför en förutsättning för att lyckas med ditt arbete. Du är lyhörd men också tydlig och stabil i din profession och är trygg med att både ta och genomföra beslut i vardagen.

Du tycker om att samarbeta, är engagerad och energisk.

Produktionen jobbar i skift under stor del av året och underhåll följer behovet.

Krav för tjänsten
· Relevant utbildning
· Minst 2 års erfarenhet av motsvarande arbete.
· Goda datorkunskap och god administrativ förmåga.

Meriterande
· El-behörighet
· Erfarenhet av att arbeta inom LEAN
· Arbete inom bageri/livsmedel

För att ansöka om tjänsten skriver du till arbeta@delibake.se ange Skiftmekaniker i ämnes raden. Sista ansökningsdag är 16 maj 2021. Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte!

För frågor kontakta vår UH ansvarig Claes Jansson 072–2257970 eller Platschef Dan Ekholm 073-0702849

 

 

Do you prefer english? Click here!