Vi är Delibake

Delibake i Örebro AB är ett svensk bageriföretag med en av Europas mest effektiva produktion av småkakor. Företaget grundades 1990 och är beläget i Örebro. Förutom traditionella svenska småkakor tillverkas bland annat pepparkakor, chokladbollar och punschrullar.

Delibake är ett flexibelt och kundorienterat företag som arbetar nära sina kunder. Våra produkter finns på ett antal marknader både under eget varumärke men framförallt under våra kunders varumärken. Drygt 80% av försäljningen sker till utlandet.

Med högkvalitativa produkter, kunskap och flexibilitet är Delibake en stark partner för långvariga affärsrelationer. Delibake är certifierade enligt IFS, RSPO och Rainforest Alliance.

Kvalitet och miljö

För oss på Delibake är hälsa, kvalitet och miljö viktiga och självklara delar i den dagliga verksamheten. Våra småkakor, bitar, rullar, flarn och bollar skall alltid hålla en hög och jämn kvalitet och tillverkas av de allra bästa råvarorna.

Palmolja
På Delibake använder vi sedan början av 2013 endast certifierad mass-balanserad palmolja i våra kakor och numera enbart RSPO-certifierad segregerad palmolja (www.rspo.org). I produkter med kakaoglasyr använder vi palmolja då det är en nödvändig ingrediens för att undvika transfetter och härdade fetter.

Konserveringsmedel
Konserveringsmedel använder vi enbart i obakade produkter som kondisbitar då vi anser att det är nödvändigt för att garantera livsmedelssäkra produkter.

Ägg
Sedan ett par år tillbaka använder vi oss bara av ägg från frigående höns.

IFS
Delibake är certifierade enligt den tyska IFS-standarden för livsmedelssäkerhet.

HACCP
Delibake arbetar enligt internationella arbetsmetoden HACCP som syftar till att garantera produktsäkerheten inom livsmedelshantering.

Fabriksförsäljning

I vår fabriksförsäljning har du möjlighet köpa flertalet av våra goda produkter. Butiken ligger i anslutning till fabriken.

Öppettider

Måndag - Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 14:00

Vi tar endast swishbetalning i butiken

 

 

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och våra produkter? Har du frågor eller undrar över något? Hör av dig till oss!

Skriv ett mail till info@delibake.se
eller ring oss 019 - 30 40 60
Do you prefer english? Click here!